Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Amager-motorvej spærres

Søgeord:

5. august 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2254 gange

Læses i øjeblikket af:

1

De følgende fire aftener/nætter fra mandag den 5. august til torsdag den 8. august spærrer Vejdirektoratet kørespor på E20 Amagermotorvejen lige nord for Gammel Køge Landevej.

De følgende fire aftener/nætter fra mandag den 5. august til torsdag den 8. august spærrer Vejdirektoratet kørespor på E20 Amagermotorvejen lige nord for Gammel Køge Landevej.Spærringen skyldes, at jernbanebroen over Amagermotorvejen er under renovering. Som en del af renoveringen er det nødvendigt at spærre kørespor på motorvejen for at kunne nå broen nedefra.

 

For alle fire arbejdsdage gælder det, at der vil blive arbejdet og spærret samtidigt i begge retninger på motorvejen. Første på aftenen vil et spor blive spærret i hver retning, men fra klokken 21 vil to spor spærres, så der kun er et spor farbart i hver retning.

 

Det forventes ikke, at sporspærringerne vil give anledning til kødannelser på motorvejen, men for en sikkerheds skyld opfordres bilister til lufthavnen til at afsætte lidt ekstra køretid de nævnte aftener/nætter.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com