Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Amerikansk genbrugs-selskab til Frederikshavn

Søgeord:

28. september 2015  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

912 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Mange nye job på vej.

Frederikshavn Havn har underskrevet kontrakt med det amerikanske selskab Modern American Recycling Services, der senest i 2017 etablerer sig på havnen i Frederikshavn.

 

De nye aktiviteter forventes at skabe 150 – 200 jobs på havnen i Frederikshavn, og aftalen er samtidig en vigtig byggesten i havnens strategiske fundament omkring den kommende havneudvidelse til 571 mio. kr..

 

Modern American Recycling Services er et selskab med hovedaktiviteter inden for ophugning og genbrug af olieplatforme og skibe, og de har 40 års erfaring på området – bl.a. fra den Mexicanske Golf, hvor ophugning af platforme har været i gang i en årrække.

 

Kontrakten omfatter en lejeaftale på et betydeligt areal på havnen samt en håndteringsaftale omkring det metalskrot, der produceres i forbindelse med ophugningsaktiviteterne.

-Havnens strategi har miljø- og genindvindingsindustri som et af fokusområderne, og det har længe været vores ønske at få et etableret selskab med erfaring fra offshore olie og gas til at etablere sig i Frederikshavn. Den partner har vi nu fundet i Modern American Recycling Services, som har en imponerende referenceliste til olie- og gasindustrien, udtaler Mikkel Seedorff Sørensen, adm. direktør Frederikshavn Havn.

 

De kommende aktiviteter vil desuden bidrage til skabelsen af jobs, hvilket naturligvis glæder Frederikshavns borgmester Birgit Hansen:

 

-Det er en stor glæde, at udenlandske virksomheder viser interesse for vores kommende havneudvidelse i Frederikshavn. Med etableringen af Modern American Recycling Services i Frederikshavn sender vi et godt signal til omverdenen om, at der ligger store muligheder både for danske og udenlandske virksomheder ved at etablere sig her.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com