Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Amsterdam ligger i Grenaa

Søgeord:

16. oktober 2017  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

2432 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Den østjyske havn får stor borerig-opgave.

Fredag eftermiddag ankom beboelsesriggen Atlantic Amsterdam, der ejes af Singapore-selskabet Teras Offshore, til Grenaa Havn, hvor den over de næste fire til seks måneder skal gennemgå det lovpligtige femårige SPS-eftersyn.

 

Stacking & maintenance er et af Grenaa Havns fokusområder, hvorfor Henrik Carstensen, administrerende direktør i Grenaa Havn, er stolt over den nye opgave.

 

- Vedligehold af borerigge er en kommende enorm opgave, som skal udføres løbende. Grenaa Havn er en af de havne, som har de optimale faciliteter og gunstige besejlingsforhold til sådanne opgaver. Det er en stor anerkendelse af Grenaa Havn og vores omkringliggende virksomheder, som opfylder de rette betingelser for at kunne modtage riggen til en ny type opgave, siger Henrik Carstensen.

Atlantic Amsterdam er ankommet fra den engelske østkyst, hvor den afgik fra feltet med retning mod Grenaa. Den har 136 enkeltværelser, opholdslokaler, træningslokaler og sauna, er bygget i 1982, måler 75 x 86 meter og vejer tæt på 10.000 tons.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com