Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

AMT-tipkærre til Fyn

Søgeord:

22. september 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2349 gange

Læses i øjeblikket af:

1

MTDK A/S i Randers har netop leveret en ny 3-akslet og 3-vejs AMT-tipkærre til Vognmandsforretning Chr. Jensen & Søn i Odense.

MTDK A/S i Randers har netop leveret en ny 3-akslet og 3-vejs AMT-tipkærre til Vognmandsforretning Chr. Jensen & Søn i Odense.Tipkærren er ny-designet med en akselafstand på 2 x 1,31 meter og således optimeret, så den opfylder vægtreglerne for 56 tons totalvægt.

 

Kærren har en indvendig længde på 5,2 meter og en sidehøjde på 1,2 meter. Kærren har ”pallebredde”, så den kan bruges til flere forskellige formål.

 

Bunden er udført i 4 mm Hardox 450 stål i fuld længde og bredde. Tipkassen er isoleret, forsmæk, sider, bagklap og pendelklappe er opskummet, mens bunden er isoleret med 80 mm batz og beklædt med elokseret alu-plader.

 

Kunden har valgt at få monteret ekstraudstyr som blitzlamper og bakalarm. Samtidig er kærren lakeret i kundens firmafarve som en flot finish.

Chr. Jensen & Søn hører hjemme i Odense og udfører opgaver med kran og tipbiler i Odense og på Fyn. Derudover har firmet et stort udvalg i grus, sten, granitskærver m.m. Firmaet råder aktuelt over to lastbiler.

/cw
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com