Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

ANCOTRANS overtager ERA

Søgeord:

23. maj 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1597 gange

Læses i øjeblikket af:

0

ERA-Transport A/S solgt til Anders Nielsen & Co.

 

1. juni 2018 overtager Anders Nielsen & Co 100 procent af aktiverne i den fynske transportvirksomhed ERA Transport A/S.


Det er godt to år siden de 4 fynske vognmænd Bruun og Nielsen A/S, Poul Schou A/S, Alex Andersen Ølund A/S og Danielsen Transport A/S overtog containertransportøren ERA Transport A/S, som de nu har valgt at sælge videre, for at styrke virksomheden.


- Vi overtog ERA d. 23. februar 2016 og satte fra starten Michael Gregersen ved roret. Michael har forvandlet en underskudsforretning til en strømlinet virksomhed; en salgsorienteret, løsningsorienteret og målrettet organisation, fortæller bestyrelsesformand Birger Nielsen, på vegne af de fire ejere i en pressemeddelelse.
- Hvis ERA skal op i næste gear vil der skulle satses stort – blandt andet med flere lokationer i udlandet med videre, fortsætter Birger Nielsen.


For de fire fynske vognmænd har det derfor været en naturlig del af processen at sælge videre til konkurrenten ANCOTRANS, der ifølge en pressemeddelelse både har lokationerne og størrelsen til at løfte ERA videre på rejsen.
 
Stiftet i 1950
Erik Rasmussen grundlagde ERA-transport a/s tilbage i 1950 som et enkeltmandsfirma. I februar 2016 solgte Inge Merete Koch og Jørgen Rasmussen, familievirksomheden som led i et naturligt generationsskifte til de fire fynske vognmænd Bruun og Nielsen A/S, Poul Schou A/S, Alex Andersen Ølund A/S og Danielsen Transport A/S.


I dag er 98 procent af firmaets aktiviteter kørsel af containere med oversøisk gods med base i Århus, Fredericia, København, Hamburg og Bremerhaven Containerterminaler.


Anders Nielsen & Co/ANCOTRANS blev grundlagt af Anders Nielsen i København i 1882. Firmaet er i dag et aktieselskab ejet af Anne Kathrine og Henrik Steenbjerge, 5. og 4. generation og direkte efterkommere af Anders Nielsen.

Siden 1970’erne har transport af alle former for skibscontainere været ANCOTRANS’ hovedaktivitet. ANCOTRANS har kontorer i København, Aarhus, Hamburg, Gøteborg og Helsingborg og transporterer alle former for containere til og fra alle de vigtigste havne og terminaler i såvel Danmark, Tyskland & Sverige som det øvrige Europa.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk