Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

APM Terminals afslutter salg

Søgeord:

25. august 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2262 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Maersks havneselskab, APM Terminals, har fredag meddelt af selskabet har afsluttet det tidligere salg af terminalen i Portsmouth, Virginia til datterselskaber af Alinda Capital Partners og Universities Superannuation Scheme Ltd.

Maersks havneselskab, APM Terminals, har fredag meddelt af selskabet har afsluttet det tidligere salg af terminalen i Portsmouth, Virginia til datterselskaber af Alinda Capital Partners og Universities Superannuation Scheme Ltd.Alinda Capital Partners er et stort amerikansk infrastruktur investeringsselskab og Universities Superannuation Scheme Ltd er den største private pensionsfond i Storbritannien. Portsmouth komplekset fortsætter som lejemål under Virginia Port Authority, og vil blive omdøbt Virginia International Gateway.

 

Salget af terminalen kommer efter at myndighederne i Virginia for snart halvandet år siden afslog at privatisere havnen. APM Terminals havde ellers tilbudt at betale knap 4 milliarder dollar mod at overtage driften af terminalen de næste 48 år.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com