Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

APM Terminals indgår MoU med Ghana

Søgeord:

28. november 2017  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

401 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Starter vejsikkerheds-initiativ i Afrika.

APM Terminals Inland Services Africa indgik på det danske statsbesøg i Ghana en såkaldt Memorandum of Understanding (MoU) – hensigtserklæring – med regeringen i Ghana og trafiksikkerhedsorganisationen Amend.

 

Erklæringen indgås på baggrunden af etableringen af APM Terminals’ havne- og logistikhub i byen Tema cirka 25 kilometer øst for hovedstaden Accra. Den søger mod at forbedre vejsikkerheden og den generelle sikkerhedskultur i området, sikre gode adgangsforhold til havnen og sørge for, at infrastrukturen er på plads til at kunne håndtere den forventede stigning i trafik.

 

Peter Jakobsen, chef for APM Terminals Inland Services Africa, udtalte ved underskrivningsceremonien:

 

- Vi ønskede at starte dette vejsikkerheds-initiativ proaktivt med kunder og vores partnere, inden vores nye havn åbner i 2019 for at forberede landet til fremtidig vækst i godsvolumener og nye indenlandske distributionsmønstre. Vi har meget ekspertise og bedste praksis på dette område fra vores arbejde med andre kunder og lande, så vores partnerskab med Amend, en afrikansk vejsikkerhedsspecialist, lover at levere de kritiske resultater, der er nødvendige for at beskytte menneskeliv og sikre, at Ghanas forsyningskæde lykkes, lød det fra Peter Jakobsen.

Underskrivningen af MoU’en blev overværet af Dronning Margrethe. Foto: APM Terminals.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com