Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

APM udsætter Rotterdam-åbning

Søgeord:

7. november 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2703 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Det var meningen, at APM Terminals skulle have åbnet sit nye topmoderne flagskib, den nye containerterminal i Rotterdam, i denne måned.

 

Det var meningen, at APM Terminals skulle have åbnet sit nye topmoderne flagskib, den nye containerterminal i Rotterdam, i denne måned.

 

Men nu er åbningen udsat til februar 2015.

-Vores plan var hele tiden til at begynde med at starte en mindre service op for Maersk Line i løbet af november 2014. Baseret på ny information om, hvordan projektet skrider fremad, er vi desværre blevet tvunget til at konkludere, at november ikke er en passende dato for den kommercielle åbning. Vi ønsker en stabil og sikker åbning af vores terminal, derfor denne beslutning, siger Ivana Srecec, talsperson for APM Terminals.

 

Der har på det seneste været rejst hård kritik af havnen på grund af trængselsproblemer forårsaget af de store containerskibe. Trængselsproblemerne, som har ført til, at containerskibe har måttet vente i timevis på at losse og laste, har betydet, at flere rederier har flyttet anløb til andre havne såsom Antwerpen

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com