Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Arbejdsgruppe skal fjerne byrder i transporten

Søgeord:

12. april 2017  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

555 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Regeringen nedsætter transportgruppe.

Regeringens Virksomhedsforum har udvalgt transport som tema, og derfor har regeringen nedsat en arbejdsgruppe bestående af Dansk Industri, Dansk Erhverv, Landbrug & Fødevarer samt Danmarks Rederiforening, der desuden suppleres af et projektteam med embedsmænd fra Erhvervsministeriet og Erhvervsstyrelsen.

 

Dermed vil der de kommende måneder blive sat fokus på reguleringen af transportsektoren i Danmark, lyder det i en skriftlig meddelelse fra Danmark Rederiforening.

 

Målsætningen er, at arbejdsgruppen skal bidrage med forslag til, hvordan reguleringen af transportsektoren kan forenkles, så det bliver nemmere at drive transportvirksomhed i Danmark.

 

Peter Olsen, transportpolitisk chef i Danmarks Rederiforening:

 

- Med det særlige fokus på transportsektoren er der en unik mulighed for at fjernet de byrder, som rederierne møder i deres hverdag. Det gælder både rederispecifikke regler og procedurer samt al anden offentlig regulering som eksempelvis tilsyn. Vi opfordrer alle medlemmer til at kast et kritisk blik på deres daglige rutiner i forhold til at skulle opfylde love og regler. Er der selv mindre forhold, der kan forbedres eller gøres nemmere, vil det være rigtig godt at få det frem i lyset, siger Peter Olsen.

Udvalgsarbejdet forventes afsluttet til oktober.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk