Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Årets Erhvervstalent i Kolding

Søgeord:

4. marts 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2322 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Stine Kvorning fra Prime Cargo A/S modtager flot pris.

Stine Kvorning fra Prime Cargo A/S modtager flot pris.27-årige Stine Kvorning blev den glade vinder af Årets Erhvervstalent Kolding 2013, som Business Kolding for nylig uddelte. Prismodtageren er overvældet over anerkendelsen og sender en tak til Prime Cargo A/S, hvor hun har været ansat siden 2006.

 

- Jeg er rigtig stolt over at være en del af en arbejdsplads, hvor jeg har fået så meget ros og gode kommentarer, og hvor jeg virkelig føler, at jeg har fået et kæmpe skulderklap, siger Stine Kvorning til Danmarks Transport- Tidende.

 

Det er Stine Kvornings ledelsesevner, der gav hende titlen som Årets Erhvervstalent i Kolding 2013, fortæller administrerende direktør i Bestnet og medlem af dommerkomiteen i Business Kolding, Trine Sig:

- Stine Kvorning besidder et stort overblik, og hun nyder stor respekt for sin faglighed og personlighed fra hele organisationen. Hun tager ansvaret for kursen og dermed også for resultatet, og hun får andre med på kursen med gode argumenter og ved at gå forrest, siger hun.

Stolt direktør

- Det er en meget fortjent udnævnelse og en understregning af den flotte personlige udvikling, Stine har været igennem, siden hun startede hos os, siger Stine Kvornings direktør i Prime Cargo A/S, Morten Høgsberg Nielsen.

 

Han tilføjer, at firmaet sidste år søsatte projekt Prime Academy, der primært skal udvikle kommende ledere i eget hus, og at prisen er en tilkendegivelse af det arbejde.

Stine Kvorning er ansat som office manager i Prime Cargo Poland z.o.o.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com