Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Arla har valgt at udvide samarbejdet med Bring Frigo

Søgeord:

25. november 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2258 gange

Læses i øjeblikket af:

1

I Sverige har Arla valgt at udvide samarbejdet med det norskejede Bring Frigo. Det sker gennem en nyindgået aftale som giver Bring Frigo ansvaret for Arlas distribution i Dalarna.

I Sverige har Arla valgt at udvide samarbejdet med det norskejede Bring Frigo. Det sker gennem en nyindgået aftale som giver Bring Frigo ansvaret for Arlas distribution i Dalarna.Den nye transportaftale trådte i kraft i sidste måned og omfatter distributionen fra Arlas mejeri i Kallhäll, lidt vest for Stockholm og ud til 70 kunder i Dalarna.

 

-Vi har valgt Bring Frigo som en af vore fremtidige distributører i Dalarna, eftersom vi ønsker at bygge videre på det gode samarbejde vi har i dag, når det gælder vores distribution i Skåne. Vi er overbeviste om at Bring Frigo vil kunne leve op til de krav, som vi stiller til vore transportører, siger Ole Mortensen, Category Manager Transport & Logistics ved Arla.

-Vi er glade og stolte over at Arla vælger at udvide samarbejdet med os. Gennem høj kvalitet og effektivitet i vore logistikløsninger vil vi håndtere den viste tillid godt, siger Håkan Nilsson, der adm. direktør ved Bring Frigo.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com