Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Arriva får europæisk sikkerhedspris

Søgeord:

22. oktober 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2508 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Arriva Danmark har modtaget sikkerhedspris fra det europæiske transportsikkerhedsråd ETSC for at gøre en stor indsats for arbejdsrelateret vejsikkerhed.

Arriva Danmark har modtaget sikkerhedspris fra det europæiske transportsikkerhedsråd ETSC for at gøre en stor indsats for arbejdsrelateret vejsikkerhed.Den danske afdeling af det engelske transportselskab vandt i kategorien for store virksomheder ved prisoverrækkelsen ETSC Praise Awards 2014, der blev holdt for nylig i Bruxelles. Udover Arriva blev fire øvrige europæiske virksomheder og organisationer hædret.

 

Administrerende direktør i ETSC, Antonio Avenoso:

 

- For disse organisationer er vejsikkerhed en central del af operationen. Vi håber, at disse eksempler vil inspirere firmaer og offentlige myndigheder over hele Europa til at se fordelene i vejsikkerhed. Ikke alene en dramatisk reduktion i antallet af uheld og skader, men også økonomiske besparelser, forbedret velvære for medarbejderne, færre tabte ordrer og mindre administration i forbindelse med sygedage, papirarbejde og juridiske spørgsmål, sagde direktøren ved awardshowet.

De øvrige modtagere af ETSC’s sikkerhedspris var The Hellenic Air Force – Grækenland, Bolk Transport – Holland, Unilever – Polen og Antwerpen Havn i Belgien. /

anga
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com