Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Arriva nomineret til CSR-pris

Søgeord:

15. september 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2257 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Arriva Danmark A/S er nomineret til CSR People Prize 2014, som VFSA, Virksomhedsforum for Socialt Ansvar, står bag og for 15. gang uddeler.

Arriva Danmark A/S er nomineret til CSR People Prize 2014, som VFSA, Virksomhedsforum for Socialt Ansvar, står bag og for 15. gang uddeler.Transportvirksomheden er nomineret for at tage et stærkt socialt ansvar over for sine medarbejdere. Det sker ved blandt andet at tilbyde sundhedstjek i den omrejsende Sundhedsbussen, uddannelsesforløb hvor nydanske kvinder uddannes til buschauffører samt kurser i rygestop og mental robusthed.

 

Derudover kommer det mangfoldighedsboard, Arriva har nedsat – blandt andet med baggrund i at Arrivas 4.200 medarbejdere tæller 80 nationaliteter. Boardet mødes to gange årligt mødes for at diskutere, hvordan Arriva kan blive bedre til at arbejde med køn, etnicitet, alder, handikap og seksuel orientering.

 

Marianne Bøttger, direktør for corporate affairs hos Arriva:

- Vi skal sikre god trivsel blandt alle medarbejdere. Mange af vores medarbejdere er mænd over 50 år eller nydanskere, og det er målgrupper, som ofte undlader at gå til lægen. Men når Sundhedsbussen kommer til deres arbejdsplads, kan vi se, at de gerne vil have et sundhedstjek, siger hun.

 

Arriva er nomineret i kategorien +100 ansatte sammen med MAN Diesel & Turbo og Palsgaard A/S.

 

CSR People Prize 2014 uddeles af H.K.H. Prins Joachim ved gallashowet CSR Awards, der afholdes 30.-31. oktober i Holstebro. /

anga
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com