Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Asger Aamund juryformand for Danish Transport Award

Søgeord:

17. januar 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Det bliver en af Danmarks mest erfarne erhvervsfolk, der skal stå i spidsen for den jury, som skal finde vinderne af Danish Transport Award 2014.

Det bliver en af Danmarks mest erfarne erhvervsfolk, der skal stå i spidsen for den jury, som skal finde vinderne af Danish Transport Award 2014.



Prisen uddeles ved en gallaaften i forbindelse med ITD’s generalforsamling, der afholdes på Hotel Nyborg Strand 12. april.

 

Asger Aamund er fungerende bestyrelsesformand i biotekvirksomheden Bavarian Nordic og har en lang og flot erhvervskarriere bag sig. Han har i mange år været en markant og fremsynet offentlig debattør og har talt for udvikling og imod snæversyn og jantelov på sin helt personlige, kontante, men også lune facon.

 

Som juryformand for Danish Transport Award vil han bruge sin livslange erfaring fra erhvervslivet til at finde de kandidater, der er bedst til at tænke konstruktivt og fremadrettet og til at omsætte gode ideer i handling.

- Transportsektoren er jo ikke en isoleret ø, men en vigtig integreret del af dansk erhvervsliv og økonomi. Derfor er det også vigtigt, at transportvirksomhederne har en klar erhvervsmæssig tilgang med fokus på vækst og udvikling. Jeg glæder mig til at være med til at finde de bedste, siger Asger Aamund.

 

De øvrige medlemmer af juryen er ITD’s bestyrelsesformand Gert Jakobsen, ITD’s administrerende direktør Jacob Chr. Nielsen, Lastbil Magasinets chefredaktør Rasmus Haargaard samt chefredaktør Lars M. Lassen fra Danmarks Transport-Tidende & Trans Inform.

 

Der skal udpeges to dygtige transportvirksomheder – en større og en mindre – samt uddeles en medarbejderpris ved Danish Transport Award. Der er 20.000 kr. i præmie til hver af de to virksomheder, mens årets medarbejder modtager en check på 10.000 kr.

Fristen for at indstille kandidater er 21. februar. Det sker via ITD’s hjemmeside.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com