Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

ATG-konference om innovation og disruption

Søgeord:

7. februar 2017  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

633 gange

Læses i øjeblikket af:

1

"Fremtiden er lige om hjørnet".

Aarhus Transport Group (ATG) arrangerer i starten af marts konferencen ”Fremtiden er lige om hjørnet”, hvor gruppen, der i 22 år har arbejdet for transportens interesser i det østjyske, har samlet et hold af specialister, politikere og erhvervsfolk til at komme med bud på, hvordan fremtiden ser ud med deres øjne.

 

Konferencen består blandt andet af oplæg fra Lars Mathiesen, CEO i Frost Management og Associate Director i Deloitte, der vil tale om innovation og disruption fra et transportfagligt synspunkt.

 

Herudover kan de fremmødte se frem til oplæg af Jakob Flyvbjerg Christensen – havnedirektør i Aarhus Havn, Kristian Würtz – rådmand for Teknik og Miljø i Aarhus Kommune, Lasse Repsholt – sektorchef hos Danske Busvognmænd, Peter Høgsberg – direktør i Aarhus Lufthavn, Flemming Nordentoft – shipping manager, Transport & Compliance i Grundfos A/S, Morten Nielsen – administrerende direktør i Prime Cargo A/S samt Poul Bruun – innovationschef i ITD.

”Fremtiden er lige om hjørnet” finder sted 2. marts kl. 13-17 i Det Nye Havnecenter, Vandvejen 7 i Aarhus, og seneste tilmelding er 27. februar.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com