Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

ATL: Børge Ernø kan få det røde kort

Søgeord:

26. september 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2312 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Efter først at være ekskluderet fra ITD oven på sagen om magnetfusk, der blev omtalt i et tv-indslag søndag, er transportfirmaet Børge Ernø Transport nu også på vej ud i kulden hos arbejdsgiverforeningen ATL.

Efter først at være ekskluderet fra ITD oven på sagen om magnetfusk, der blev omtalt i et tv-indslag søndag, er transportfirmaet Børge Ernø Transport nu også på vej ud i kulden hos arbejdsgiverforeningen ATL.Her er firmaet nemlig også medlem - i hvert fald indtil videre.

 

-Man kan blive smidt ud af det gode selskab, som ATL er og altid skal være. Derfor har vi også sendt et brev til den danske vognmand, som er medlem af ATL, om at forklare sig, lyder det i en kommentar til sagen fra Anne Windfeldt Trolle, direktør i ATL ifølge Lastbilmagasinet.

 

-Og holder forklaringen ikke – og det er vi bange for den ikke gør, da Jan Ernø erkender ulovlighederne for åbent kamera - ja, så er sanktionen klar, som det også fremgår af vores vedtægter: Han – og alle andre i samme situation – bliver smidt ud af ATL, fastslår ATL-bossen.

ATL har for nylig indført ”10 bud” i form af en række etiske normer, som medlemmerne skal opfylde. Og her passer magnetkørsel ikke ret godt ind.

 

-Brug af systemer til bevidst at snyde med køre-hviletid er en overtrædelse af rundt regnet ni ud af de ti normer – hvad enten det handler om at opretholde høj trafiksikkerhed eller udvise samfundsansvar, konstaterer Anne Windfeldt Trolle.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com