Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Australien kalder

Søgeord:

13. januar 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

807 gange

Læses i øjeblikket af:

1

TNT åbner super-hubs ’down under’.

TNT Australien kunne kort før jul klippe snorene til to nye super-hubs i henholdsvis Melbourne og Brisbane. En begivenhed, som markerede afslutningen på en massiv styrkelse og investering i selskabets logistiknetværk på den australske østkyst.

 

I Melbourne er der tale om TNTs største lufthavnsfacilitet i verden, der ligger i umiddelbar forbindelse med Tullamarine lufthavnen. Byggeriet dækker 38.000 m2 og kan klare 18.000 forsendelser i timen.

 

For begge hubs gælder, at de er topmoderne logistikcentre, hvor avanceret sorterings- og scanningsteknologi spiller en central rolle i at sikre TNTs kunder hurtig og pålidelig levering af pakker.

 

Med de to nye super-hubs oppe i fuld drift har TNT fuldført opgradering af logistiknetværket på den australske østkyst. Et projekt, som omfatter endnu en super-hub i Erskine Park, Sidney, som åbnede i marts 2015.

-Investeringerne i det australske netværk følger tråden i TNTs globale Outlook-strategi. Her sigter vi mod at løfte vores servicekvalitet og effektivitet via mere strømlinede processer, nye ruter og med ny, innovativ sorteringsteknologi og –udstyr, siger Susanne Vatta, adm. direktør i TNT Danmark.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com