Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Avista udvider i Kalundborg

Søgeord:

1. juni 2017  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

1117 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Ny 1.000 kvadratmeter lagerhal.

Avista Oil Danmarks A/S er i øjeblikket i færd med at etablere en ny lagerhal på godt 1.000 kvadratmeter på selskabets domicil på Sydhavnsvej på havnen i Kalundborg, der skal bruges til opbevaring af smøreolie og laboratorium.

 

Avista genraffinerer brugt smøreolie og laver det om til baseolie, som bruges til ny produktion af smøreolie, og selskabet skal i gang med at udvide produktionen fra 55.000 til 75.000 ton årligt. Udvidelsen betyder, at al plads på Avistas eksisterende område dermed er brugt, og derfor udvider virksomheden med den nye lagerbygning, lyder det fra Leon Sloth Skovbo, administrerende direktør i Avista Oil Danmark:

 

- Byggeriet skrider frem som planlagt, og vi forventer at være færdige med byggeriet i starten af juni. Dog ikke med laboratoriet, som også skal være i lagerhallen. Det bliver nok først færdigt til næste forår. Vores ingeniører er i fuld gang med planlægningen, og de store anlægskomponenter er bestilt. Indtil uge 44 står den på planlægning, og vi forventer at have det udvidede fabriksanlæg klar i januar, siger Leon Sloth Skovbo.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com