Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Scania og Volvo til Hans Hansen

Søgeord:

23. oktober 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2313 gange

Læses i øjeblikket af:

1

HMF leverer to nye opbygninger på nye fireakslede lastvogne.

HMF leverer to nye opbygninger på nye fireakslede lastvogne.Højbjerg Maskinfabrik A/S (HMF) har netop leveret to nye opbygninger til vognmandsfirmaet Hans Hansen ApS, Skærbæk. De er bygget hos HMF Rødekro på to nye lastvogne, en Scania R 560 og en Volvo FM 500.

 

Begge lastvognschassiser er monteret med et HMF TF324 24 tons wirehejs. Samtidig er hejset på Volvo'en udstyret med et udtag til pendelside, da den overvejende skal køre entreprenørkørsel. Den fireakslede Scania er overvejende en landevejsbil, der transporterer korn og foderstoffer.

 

Scania'en er indpakket med aluminiumsplader på begge sider af opbygningen og chassiset, mens den nye Volvo er mere traditionelt opbygget.

 

Begge biler har dog fået bagenden helt lukket af, og der er monteret kraftige kofangere forberedt til asfaltkørsel, der tåler at blive skubbet af en asfaltudlægger.

Begge vogne med tilhørende opbygninger er lakeret ved Carsten Noer Storvognslakering A/S i Vamdrup.

 

Volvo chassiset, leveret af Skifter Lastbil A/S ved sælger Per Toustrup, er en FM 500 8x4. Bilen har I-Shift transmission, luftaffjedring på bagakslerne og foraksler med parabelfjedre. Bagakslerne er en tandembogie, der sikrer fremkommelighed uden for fast vej.

 

R 560 8x2*/6 modellen har Opticruise automatisk gearskifte og luftaffjedring på alle aksler. Det nye Scania chassis er solgt og leveret af salgskonsulent Ole Kristiansen, Scania Esbjerg.

 

Opbygningerne er solgt af salgskonsulent Ole Frisk, HMF Group A/S, Rødekro.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com