Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Bär Cargolift opruster i Danmark

Søgeord:

24. maj 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2428 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Bär Cargolift går ind i Danmark med egen salgs- og servicestruktur.

Bär Cargolift går ind i Danmark med egen salgs- og servicestruktur.Bär Cargolift er dog ikke helt nye i Danmark: Efter flere års samarbejde med lokale partnere opbygger den tyske producent af bagsmæklifte nu sin egen salgs- og servicestruktur i Danmark som led i virksomhedens vækststrategi for Skandinavien.

 

Spørgsmål mht. Bär Cargolift-produktprogrammet besvares af Johannes Cordsen (tlf.: +45 40 76 04 70, e-mail: cordsen@baer-cargolift.com). Sine mange års erfaring inden for bilkonstruktion og ikke mindst med salg af Bär Cargolifts tager han med sig i stillingen som general manager for Bär Cargolift Danmark.

 

Som technical manager / spare parts videreudvikler Jens Andresen (tlf.: +45 40 16 49 48, e-mail: andresen@baer-cargolift.com) servicepartnernetværket under Bär Cargolift i Skandinavien. Han har mange års erfaring inden for serviceområdet under Bär Cargolifts. For at forbedre reservedelsforsyningen i Skandinavien har vi opbygget et reservedelslager ved den danske grænse.

- Vi kan tilbyde bagsmæklifte af meget høj kvalitet“, forklarer salgschef Thomas Dürr.

 

- Vi har konstateret, at danske kunder især sætter pris på vores cargolifts' lange levetid: To års garanti på (reserve)dele og arbejdstid kombineret med kvalitetskomponenter og en omfattende gennemprøvet teknologi. For brugere med lang brugstid kan disse fordele godt svare sig. Hvis man ønsker højere omkostningsgennemskuelighed, kan man evt. vælge en garantiforlængelse eller en vedligeholdelses- og reparationsaftale hos os.

Siden 1981

Bär har været aktiv på det tyske hjemmemarked siden 1981 og er kendt som en innovativ teknologileder. I hovedsædet i Heilbronn (Tyskland) fremstiller Gerd Bär GmbH årligt ca. 14.000 bagsmæklifte, som sælges i mere end 25 lande under mærket Bär Cargolift. Alt i alt kører der ifølge Bär Cargolift allerede mere end 160.000 Cargolifts rundt på Europas veje.

Produktsortimentet hos Bär Cargolift omfatter bagsmæklifte til diverse anvendelsesformål og køretøjskategorier. Fra VanLift til varebiler med traditionel standard-platform eller den innovativt-sammenklappelige FreeAccess-platform over standard-Cargolift'ene med en bæreevne fra 750 kg til 3000 kg til sammenklappelige eller indkørbare løsninger til lastbiler og trailere.

 

- Naturligvis er ethvert nyt landemarked en ny udfordring. Men vores hidtidige salgsaktiviteter i Danmark har været meget positive. I tråd med vores vækststrategi ønsker vi nu at pleje markedet direkte via vores egen salgs- og servicestruktur - både mht. pre- og after-sales. Vi glæder os til det succesfulde samarbejde med de danske kunder og takker på forhånd for deres tillid, forklarer Thomas Dürr.

 

Bär Cargolift blev grundlagt for mere end 30 år siden af Gerd Bär og er i dag en af de største producenter af bagsmæklifte i Europa.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com