Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Banegods mellem Malmø og Belgien

Søgeord:

6. april 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

983 gange

Læses i øjeblikket af:

1

CMP og Green Cargo skaber fleksible og effektive logistikløsninger i Malmø.

 

Den 5. april skifter Green Cargos direkte linje Belgium Direct terminal i Malmø, hvilket giver kunderne endnu mere generøse indleverings- og udleveringstider og derved mere effektive transporter.

 

Belgium Direct er Green Cargos direkte linje mellem Sverige og Belgien, som blev lanceret 20. oktober 2016. Belgium Direct er ikke kun den hurtigste måde at transportere vognlast og intermodale enheder mellem Skandinavien og Belgien, men også et mere pålideligt og miljøvenligt transportalternativ. Den direkte linje har tre afgange om ugen fra begge lande med en transporttid på kun 21 timer.

 

– Vi udvikler hele tiden vores transporttjenester for bedre at kunne imødekomme krav fra intermodale volumener. I Belgium Direct var det vigtigt med senere tider for indlevering og tidligere tider for udlevering. CMP har været utrolig løsningsorienterede, og vi er overbevidst om, at de vil yde os den service, vi har brug for. Green Cargo kan nu tilbyde den optimale transportløsning mellem Skandinavien og Belgien med den lavest mulige miljøpåvirkning, siger Jan Kilström, adm. direktør for Green Cargo.

CMP har tidligere haft trafik fra kombiterminalen i Norra Hamnen i Malmø med afgang mandag til torsdag samt søndage til Stockholm/Årsta. Med den direkte linje til Belgien udvides samarbejdet med Green Cargo væsentligt.

 

– Vores måde at arbejde på stemmer rigtig godt overens med Green Cargos behov, og vi er utrolig glade for den tillid, der er vist os. Med adgang til den trimodale drift vi tilbyder i Malmø, kan vi skabe fleksible logistikløsninger. At der fremover går en direkte linje til Belgien tre gange om ugen fra Norra Hamnen åbner desuden op for store muligheder for de virksomheder, der gerne vil etablere sig i nærliggende Malmö Industripark, siger Johan Ullenby, adm. direktør for CMP Norra Hamnen AB.

Belgium Direct er ensbetydende med udvidet service i Norra Hamnen med større dækning, gode transittider og smidig håndtering med CMP i Malmø som knudepunkt.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com