Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Bauma Afrika styrer mod en succes

Søgeord:

30. maj 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2254 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Afrikas stigende betydning i verdens bygge- og anlægssektor samt på markedet for minedrift er i fokus på dette års Bauma Africa.

Afrikas stigende betydning i verdens bygge- og anlægssektor samt på markedet for minedrift er i fokus på dette års Bauma Africa.Bauma Africa er en international udstilling for bygge- og anlægsmaskiner, bygge-materiel og anlægskøretøjer samt mine-køretøjer og maskiner, der løber af stablen i perioden fra den 18. til den 21. september på Gallagher Convention Centre, Johannesburg.

 

Udstillingen har været en salgssucces med mere end 500 udstillere, der optager over 60.000 m2 udstillingsområde. Udstillere fra 34 lande vil tage del i udstillingen og mere end 200 firmaer vil være en del af internationale pavilloner fra Østrig, Kina, Finland, Tyskland, Storbritannien, Italien, Korea, Nordirland og Spanien.

 

- Set med et investor og forretningssyn, er der ny vækst på vej mod udviklingslandene, og det vil minedrift og byggebranchen kunne profitere på. Samtidig giver behovet for infrastruktur en voksende mulighed for dem, der er til stede i disse sektorer, for at levere tjenester og produkter i udviklingslandene, og drage fordel af denne spirende vækst- siger Elaine Crewe, CEO i MMI South Africa.

- Den voksende pulje af internationale aktører på det afrikanske marked er et sigende tegn på, hvor vigtigt et marked Afrika vil blive, og hvor stort behovet bliver for specialiserede aktører i branchen. Vi har tillid til at Bauma Afrika vil fremhæve nye produkter i disse sektorer.

 

Billedet viser et udsnit fra en kranstand på Bauma 2013 i München, som blev afholdt i april i år.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com