Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Bøde til træt chauffør

Søgeord:

5. maj 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2258 gange

Læses i øjeblikket af:

1

En rumænsk lastbilchauffør fik udstukket en straksbøde på 12.000 kroner, efter at han fredag var blevet anholdt af Nordjyllands Politi.Anholdelsen skete efter at Nordjyllands Politi havde modtaget adskillige henvendelser fra bilister, der var rystede over hans usikre kørsel.

En rumænsk lastbilchauffør fik udstukket en straksbøde på 12.000 kroner, efter at han fredag var blevet anholdt af Nordjyllands Politi.Anholdelsen skete efter at Nordjyllands Politi havde modtaget adskillige henvendelser fra bilister, der var rystede over hans usikre kørsel.Lastbilen kørte mod nord på motorvejen, men blev standset ved rastepladsen ved Hjallerup Enge.

 

Det viste sig, at chaufføren hverken var beruset eller påvirket af narko. Han var derimod meget træt og var ikke i stand til at styre lastbilen.

 

Politiet anholdt manden og tog ham med til politigården i Aalborg, og der blev tilkaldt en læge for at foretage en klinisk undersøgelse af chaufføren.

 

Efter undersøgelsen, der også indebar konsultation med politiets tungtvognssektion, blev lastbilchaufføren præsenteret for en bøde på 12.000 kroner for at have fiflet med sin køreskive og overtrådt køre-hviletidsbestemmelserne massivt, oplyser vagtchef Jan Stagsted, Nordjyllands Politi.

- Udover bøden til chaufføren blev der også udstedt en bøde til den rumænske chaufførs danske vognmand. Den bøde lød på 18.000 kroner, fortæller vagtchefen.

 

Og så måtte chaufføren i øvrigt have en god nattesøvn, inden han igen blev i stand til at køre en lastbil på forsvarlig vis.

mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com