Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Bedre overvågning af trailere

Søgeord:

5. september 2017  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

940 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Banebrydende teknologi til tracking.

Dan danske elektronikvirksomhed Care4all har netop lanceret en ny patenteret GPS-tracker, der alene kører på strøm genereret fra kørelys, bremselys og blinklys.

 

Den nye GPS-tracker, Lommy Capture, er udviklet til overvågning og tyverisikring af trailere, anhængere m.v. Det unikke ved Lommy Capture er, at den kan genere og lagre strøm fra lygter på eksempelvis en trailer. Den behøver dermed hverken batteri eller tilslutning til fast strømkilde for eksempelvis en trailer. Den behøver dermed hverken batteri eller tilslutning til fast strømkilde for at blive sporet.

 

Lommy Capture er så lille, at den kan monteres i baglygten, hvor den ligger godt skjult i tilfælde af tyveri.

 

Når kørelyset er tændt, får enheden automatisk tilført strøm, så den kan fungere som live tracker og sende sin position ca. hvert andet minut. Er kørelyset ikke tændt, f.eks. ved kørsel i områder, hvor der ikke er lov om fast kørelys, kan enheden i stedet trække strøm fra trailerens bremselys og blinklys. Her sørger nogle særlige ”strømkar” kaldet Supercaps for at lagre energien, så der er strøm nok til at sende en position ud i tidsintervaller på 2-8 minutter.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com