Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Beløn branchens bedste folk med Danish Transport Award

Søgeord:

20. februar 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2280 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Danish Transport Award er transportbranchens nye pris. Den hylder nytænkende virksomheder og medarbejdere, der er fyldt med gode ideer og giver branchen et bedre image. Skynd dig at indstille dem, du mener fortjener prisen. Fristen udløber imorgen fredag.

Danish Transport Award er transportbranchens nye pris. Den hylder nytænkende virksomheder og medarbejdere, der er fyldt med gode ideer og giver branchen et bedre image. Skynd dig at indstille dem, du mener fortjener prisen. Fristen udløber imorgen fredag.Mange i transportbranchen har allerede indstillet deres kollegaer, medarbejdere, chef eller konkurrenter til den fælles transportpris i branchen: Danish Transport Award. Men der er plads til flere indstillinger.

 

2014 er første år, at prisen skal uddeles. Prisen hylder innovative virksomheder og medarbejdere, der arbejder for et bedre image til branchen.

 

Konkurrencen er åben for alle danske transportvirksomheder og deres medarbejdere; og udover æren er der også kontante præmier til vinderne.

 

ITD's kommunikationschef Nikolaj Stig Nielsen:

-Vi vil hylde gode og seriøse professionelle, der tænker ud af boksen, og folk der gør noget godt for vores branche. Awarden er for hele transportbranchen fra direktører til chauffører. Derfor opfordrer vi alle, der har noget at byde på, til at stille op – medlemmer som ikke medlemmer af ITD.

 

I spidsen for juryen er erhvervsmanden Asger Aamund, som overrækker awarden til gallafesten på Hotel Nyborg Strand lørdag 12. april 2012.

 

Sidste frist for at indstille er i morgen fredag 21. februar kl. 12.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com