Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Bent Vork fejrer 40-års jubilæum hos HMK Bilcon

Søgeord:

22. maj 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2261 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Hos HMK Bilcon A/S, der er specialist inden for specifikke transportløsninger, kan smed Bent Vork fejre 40-års jubilæum i virksomheden.

Hos HMK Bilcon A/S, der er specialist inden for specifikke transportløsninger, kan smed Bent Vork fejre 40-års jubilæum i virksomheden.Bent Vork, der er født i 1955, startede som arbejdsdreng og kom senere i lære i virksomheden, hvor han stort set har været siden. Der har kun været en lille afstikker i forbindelse med værnepligten.

 

I dag er Bent Vorks primære arbejdsområde at valse aluminiumssvøbene til tankene på de lastbiler, der kører med brændstof for kunder som bl.a. Skanol og OK. Han er desuden medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem og var i perioden fra 2006 til 2012 tillidsmand i virksomheden og primus motor i personaleforeningen.

 

- Bent Vork er meget vellidt i hele organisationen blandt både kolleger og ledelse. Han er en meget åben og konstruktiv person, der taler godt med alle. Han er desuden en meget dygtig smed, der bidrager til den meget høje kvalitet, som vores kunder oplever, siger adm. direktør Klaus Kristensen.

Privat bor Bent Vork med hustruen i Storvorde, hvor de voksne børn er fløjet af reden. I fritiden står den på camping med Sæby som den foretrukne destination eller en tur på motorcyklen med sidevogn. Også på musikfronten er metal det foretrukne valg for Facebook-profilen afslører, at han er fan af Ozzy Osbourne fra metalbandet Black Sabbath.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com