Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Besøg UNICEF’s nye verdenslager

Søgeord:

8. oktober 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2254 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Torsdag 24. oktober arrangerer Teknologisk Institut, Forum for Logistik og E-handel, og Transportens Innovationsnetværk besøg på UNICEF’s nye verdenslager på Oceanvej 10-12 i København.

Torsdag 24. oktober arrangerer Teknologisk Institut, Forum for Logistik og E-handel, og Transportens Innovationsnetværk besøg på UNICEF’s nye verdenslager på Oceanvej 10-12 i København.Det består af et høj- og lavlager, pakkeri og varemodtagelse - i alt mere end 25.000 kvadratmeter.

 

Kravene til opbygningen af det nye lager har været meget komplekse, blandt andet på grund af de mange forskellige varer, der håndteres. Herunder medicin der kræver batch- og temperaturstyring samt GDP-certificering fra Lægemiddelstyrelsen.

 

Lageret støtter UNICEF’s daglige operationer rundt om i verden og håndterer logistikopgaver ved katastrofesituationer, hvor der på kort tid pakkes og sendes store mængder nødforsyninger kloden rundt.

 

Besøget på FN-dagen begynder kl. 10.30, inden seniorkonsulent Jakob Kobbernagel, Teknologisk Institut, byder velkommen. Katastrofal logistik, UNICEF, det nye centrallager samt rundvisning er andre punkter på besøget, der slutter kl. 15.

Tilmeldingsfrist til arrangementet er 21. oktober, yderligere oplysning fås på internetadressen www.teknologisk.dk/808

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com