Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Beskadiget bro koster kassen

Søgeord:

7. august 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1009 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Speditører forventer store tab.

 

Siden onsdag i sidste uge har den vigtige motorvejsbro over Rhinen ved Duisburg været totalt spærret for både person-og lastbiler. Rhinbroen på A40 er yderst vigtig for transportbranchen med godskørsel i store dele af ikke blot Tyskland, men hele Europa.

 

En inspektion af broen viste, at der er tale om et alvorligt brud på fundamentet og derfor blev den drastiske beslutning om totalspærring øjeblikkelgt indført.

 

Transportorganisationen VVWL, der omfatter speditører og transportører i Nordrhein-Westfalen, imødeser alvorlige problemer for sine medlemsvirksomheder og mener, at enkelte kan være truet på deres eksistens.

 

Det skyldes, at flere virksomheder har langtløbende og bindende aftaler, hvor der ikke er taget højde for omkostninger ved længere transporttid samt at forsinkelser af leverancer må påregnes.

Rhinbroen er blot et af mange tilfælde i Tyskland, hvor der er konstateret større skader på grund af manglende vedligehold. Danske transportvirksomheder kender problemet fra især Rader Hochbrücke (A7), der fører over Kielerkanalen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com