Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Beskos nærlager-koncept

Søgeord:

3. september 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

321 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Etablerer transportabelt selvbetjeningslager.

 

Besko kommer tættere på kunderne med et nyt nærlager-koncept.

 

Det skriver Aarhus-virksomheden i en pressemeddelelse.

 

Ifølge Besko gør konceptet det nemt for kunden at håndtere lagerstyringen og giver hurtig og effektiv adgang til reservedele.

 

Skræddersyet nærlager

I et transportabelt selvbetjeningslager, stiller Besko således lagerplads til rådighed hos kunden, som dermed får et skræddersyet produktsortiment lige inden for rækkevidde.

 

Selvbetjeningslageret – Bescontainer - er en 40 fods container med indbyggede reoler og med plads til omkring 500 varenumre. Den skal servicere kunden hurtigt og effektivt, og mangler en medarbejder i virksomheden reservedele, kan beholdningen tjekkes online, hvorefter medarbejderen med et personligt keykort i hånden får adgang til containeren og varerne på hylden. Alle varer er chipmærkede og scannes automatisk til fakturering, inden medarbejderen forlader containeren.

Besko står for genopfyldning af Bescontaineren.

 

- Som kundernes mobilitetspartner ønsker vi at tilbyde kunderne ydelser, som skaber værdi for deres forretning. Det gør vi naturligvis ved hele tiden at give kunderne en topprofessionel betjening, samtidig med at vi tilpasser løsninger og finder det set-up, der er mest optimal for vores kunder, siger Kim Jepsen, direktør i BESKO, Kim Jepsen, der fortsætter:

 

- Kunderne skal undgå unødvendig og dyr ventetid, og derfor har vi stor fokus på at være i kort leveringsdygtig afstand til dem. Med det nye koncept får kunden både produkterne tættere på og får effektiviseret lagerstyringen, lyder det fra Kim Jepsen.

 

De første to Bescontainere bliver stillet til rådighed hos kunder i Korsør og Esbjerg.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk