Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Besøgsrekord i Greve

Søgeord:

4. september 2017  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

970 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Næsten 5000 gæster på Transport Øst.

 

Da den sidste gæst søndag eftermiddag gik ud af ”porten” hos Mercedces-Benz CPH i Greve, havde næsten 5.000 besøgt Transport Øst 2017. Helt præcist havde 4.951 gæster valgt at bruge en solskinstime eller to på transportudstillingen i Greve, der blev afholdt for niende gang.

 

Dermed blev Transport Øst 2017 den hidtil mest velbesøgte, da der over udstillingens to dage var der tæt pakket med chauffører, vognmænd og andre branchefolk, der mødtes til en fagsnak, dækspark og nogle gode handler hist og pist.

57 udstillere fyldte udstillingsområdet i Ventrupparken fuldt ud, og mange af dem har allerede booket plads på Transport Øst i 2018.

 

- Det har været en forrygende weekend. Det har været den bedste, vi har oplevet i de år, vi har afholdt messen, så det er selvfølgelig meget glædeligt, siger Jeanette Routhe, direktør i Danske Transport Medier, som står bag arrangementet.

- Målet med Transport Øst har hele tiden været at skabe et uformelt, årligt mødested for transportbranchen øst for Storebælt, og det er lykkedes. Det skyldes først og fremmest den opbakning, vi har fået fra trofaste udstillere og publikum, så det er vi taknemmelige for, og vi ser frem til fortsat at afholde og udvikle Transport Øst i de kommende år, siger Jeanette Routhe.

Borgmesteren

Greve Kommune var igen i år en aktiv medspiller i afholdelsen af Transport Øst. Borgmester Pernille Beckmann åbnede udstillingen lørdag formiddag og glæder sig over transportens centrale rolle.

 

- Vi er utrolig glade for og stolte af, at Sjællands største transportmesse for ottende gang afholdes i Greve. Det er med til at cementere Greves position som et centralt knudepunkt for transportbranchen. Vi glæder os også over, at der i alle årene har været stor opbakning til Transport Øst. Og så er vi ikke mindst utrolig glade for, at vi i Greve har oplevet en stor fremgang for branchen gennem de sidste mange år, og det er jeg fantastisk stolt over, siger Pernille Beckmann.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com