Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Bevola vandt

Søgeord:

18. september 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Ved det store CSR Award show i Holstebro vandt Bevola tirsdag aften, den 17. september, den nationale CSR pris 2013, People Prize for socialt engagement, for virksomheder under 100 medarbejdere.

Ved det store CSR Award show i Holstebro vandt Bevola tirsdag aften, den 17. september, den nationale CSR pris 2013, People Prize for socialt engagement, for virksomheder under 100 medarbejdere.Prisen uddeles en gang årligt og går til de dygtigste virksomheder indenfor CSR.

 

Med denne pris er Bevola nu blandt de bedste på området og prisen er en blåstempling af Bevolas store indsats, både internt og ekstern.

 

-CSR er et omdrejningspunkt for Bevola og vi tænker det ind i alt hvad vi gør omkring forebyggelse, fastholdelse og indslusning over produktudvikling/optimering, energioptimering og kommunikation. Bevola tager et meget stort ansvar udenfor virksomheden, gennem deltagelse og involvering i CABI, Venture Cup, Ringsted CSR, løbende foredrag i og udenfor branchen, sensor ordninger, High Five, Jobcentrer, diverse produktionsskoler, klummeskrivning i medier, løbende artikler samt produktoptimering og udvikling med kunder, konsulentarbejde hos kunder og samarbejdspartnere, udtaler Bevolas adm. direktør Tommy Horn.

Bevola er lykkedes med at implementere CSR helt ned i rødderne af virksomheden og for Bevola er CSR hverken et til- eller fravalg.

 

-Det er en nødvendighed i enhver moderne virksomhed. CSR er en helt naturlig del af virksomheden og Bevola er en symbiose mellem CSR og virksomhedsdrift. I vores forretningsplan motiveres vi alle til at blive de bedste, til alt hvad vi gør, og herunder er CSR en parameter vi bestrider til UG, lyder det fra den administrerende direktør.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com