Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

BHS styrker sydlige aktiviteter

Søgeord:

9. oktober 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2266 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Bech-Hansen & Studsgaard A/S styrker aktiviteterne og indleder pr. 01.10.13 et eksklusivt samarbejde med Heppner Transport & Logistics i Frankrig samt Sifte Berti i Italien.

Bech-Hansen & Studsgaard A/S styrker aktiviteterne og indleder pr. 01.10.13 et eksklusivt samarbejde med Heppner Transport & Logistics i Frankrig samt Sifte Berti i Italien.Heppner, der er (grundlagt i 1925, er et af Frankrigs største privatejede selskaber i transportbranchen, med 3200 medarbejdere fordelt på 45 afdelinger i Frankrig. Aftalen med Heppner er lavet i samarbejde med Nordic Chain som bliver eksklusiv samarbejdspartner i Norden.

 

Sifte Berti, der er grundlagt i 1969, er et af Italiens største privatejede transport og logistikselskaber med 400 medarbejdere (1200 inkl. lager/logistik personale) fordelt på 18 afdelinger i Italien. Sifte Berti har allerede haft et samarbejde med de øvrige medlemmer af Nordic Chain gennem adskillige år.

Såvel Sifte Berti som Heppner er, ligesom BHS og Nordic Chain, medlemmer af System Alliance Europe.

 

System Alliance Europe er et samarbejde bestående af mellemstore stykgods transportører i Europa. Partnerne garanterer service af højeste kvalitet i hele Europa.

 

BHS er medejer af det førende danske distributionsnetværk - Danske Fragtmænd. BHS er desuden det danske medlem i Nordic Chain alliancen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com