Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Bilbranchen bygger til

Søgeord:

20. februar 2017  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

691 gange

Læses i øjeblikket af:

1

En bilbranche i vækst skaber travlhed hos entreprenør.

 

 Dansk Halbyggeri mærker øget efterspørgsel på bilhuse og autoværksteder fra en bilbranche i vækst. Aktuelt udvider Autohuset Hørsholm med 800 kvadratmeter.         

         

Det går godt i den danske bilbranche, rigtigt godt endda. Aldrig har så mange danskere købt ny bil. Ifølge Danmarks Statistik var der i 2016 tale om en stigning på 8% i forhold til året før, og den tendens ser ud til at fortsætte i 2017*. Det er både i husholdningerne og i erhvervene, at man køber flere biler.

 

Fremgangen kan mærkes hos Dansk Halbyggeri, som er entreprenør med speciale i erhvervs- og industribyggeri. Aktuelt opfører de et større byggeri for Autohuset Hørsholm i Kokkedal – et godt eksempel på en virksomhed i bilbranchen, der udvider og bygger til for at få flere kvadratmeter til biludstillingen. Autohuset, som servicerer og forhandler Volkswagen, er i vækst, og udvider nu med 800 kvadratmeter på adressen i Kokkedal. Dansk Halbyggeri har opført flere danske bilhuse og autoværksteder for større spillere på markedet.

- Bilbranchen er en branche som i kraft af højkonjunkturen vokser, og det skaber nye byggebehov, som vi rammer godt inden for vores kernekompetencer, lyder det fra Dansk Halbyggeri.

 

Byggeriet i Kokkedal forventes at starte op i februar og stå klar i løbet af sommeren 2017.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com