Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Billigere gebyr på uddannelsesbevis

Søgeord:

1. november 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2259 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til glæde for chauffører og transportbranchen som helhed nedsættes prisen for chaufførers uddannelsesbevis fra 500 kr. til 350 kr.

Til glæde for chauffører og transportbranchen som helhed nedsættes prisen for chaufførers uddannelsesbevis fra 500 kr. til 350 kr.Der udstedes 18.000 til 20.000 beviser årligt, så det giver en besparelse på ca. 3 mio. kr. årligt. Chaufførernes uddannelsesordning administreres af Trafikstyrelsen, der har udviklet et nyt system til denne opgave.

 

Transportminister Pia Olsen Dyhr (SF) siger i den anledning:

 

- Det nye system er både billigere og bedre. Det er et godt eksempel på, at digitalisering giver mulighed for at understøtte erhvervslivet og giver lavere gebyrer til chaufførerne. Et billigere system giver også en række økonomiske lettelser, og dem sender vi videre, så de kommer brugerne til gode.

 

Jeg synes, det samtidig viser, at en gennemtænkt selvbetjeningsløsning understøtter blandt andet chaufførerne, så de ikke længere er afhængige af uddannelsesstedernes og Trafikstyrelsens åbningstider.

Vicedirektør Anne Heckscher Niebuhr, Trafikstyrelsen, oplyser, at IT-systemet er udviklet, så det også kan bruges til andre bevistyper.

 

Derved understøtter systemet den effektivisering, som sammenlægningen af Færdselsstyrelsen, Statens Luftfartsvæsen og Trafikstyrelsen i 2010 resulterer i.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com