Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Billund: Udvidelser efter rekordår

Søgeord:

5. januar 2017  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

737 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Nyt multihus i 2018.

I midten af december rundede Billund Lufthavn en milepæl, da lufthavnen for første gang i dens historie betjente tre mio. passagerer på ét år.

 

Som opfølgning på offentliggørelsen af det rekordhøje passagertal fortæller Billund Lufthavn i en skriftlig meddelelse, at lufthavnen udvider med en nyt multihus på terminalens østside. Et tiltag, der er det første skridt på vejen mod at øge den samlede kapacitet i terminalen til 1.800 passagerer per time.

 

Udvidelsen omfatter konkret etableringen af 6.500 nye kvadratmeter multihus og en ombygning af en del af terminalen. Når projektet er færdigtegnet, vil byggearbejdet blive udbudt til interesserede entreprenører.

 

- Vi ser i disse år en stor fremgang af erhvervs- og fritidsrejsende, som vælger Billund lufthavn til deres internationale rejser. På passagersiden slår vi i år alle rekorder, og hvis vi også i fremtiden skal være kundernes foretrukne valg, skal vi sikre, at vi har de nødvendige faciliteter til den vækst. For trafik avler trafik. Derfor starter vi nu, siger udviklingschef i Billund Lufthavn Anders Nielsen.

Byggeriet af det nye multihus begynder i foråret 2017 og forventes færdigt i oktober 2018, lyder det fra Billund Lufthavn.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com