Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Bjørn Kjos kom i luften på langdistancen

Søgeord:

31. maj 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2319 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Bjørn Kjos, milliardær og chef for det norske lavprisselskab Norwegian, var i højt humør torsdag, da han indviede sit selskabs nye rute til New York.

Bjørn Kjos, milliardær og chef for det norske lavprisselskab Norwegian, var i højt humør torsdag, da han indviede sit selskabs nye rute til New York.Den markerer selskabets meget omtalte langdistancesatsning. Kjos fik også sendt en besked afsted til SAS, som han mener ikke vil bryde sig om konkurrencen fra Norwegian. Det skriver Dagens Næringsliv.

 

- Nej, det her kommer SAS ikke til at kunne lide. De kan jo ikke lide at have konkurrence. Jeg har den holdning, at hvis du ikke kan klare at have konkurrence, så bliver du aldrig bedre, udtaler Bjørn Kjos til Dagens Næringsliv.

 

- At flyve langdistance har været alt for dyrt og priserne skal ned. De billigste billetter fra Oslo til New York bør ikke ligge meget over 2000 kr. tur/retur, uddyber Bjørn Kjos overfor Dagens Næringsliv.

Informationschef i SAS Norge, Knut Morten Johansen, tager udmeldingen helt roligt og har kun et smil tilovers for det,han hører fra Bjørn Kjos.

 

- Han mener det, ja. SAS har dog fløjet over Atlanten og til Asien med konkurrence i en årrække allerede. Vi har opereret med faste, lave priser hvor mad, bagage, siddepladser og alt andet er inkluderet. Vi ønsker Norwegian tillykke med dagen, men der er ikke tale om en prisrevolution, udtaler Knut Morten Johansen, informationschef i SAS, til Dagens Næringsliv.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com