Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Blåt vækstteam vil styrke erhvervet

Søgeord:

7. september 2015  |  

Læst i alt:

399 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Rederiforening tilfreds med udspil.

Det vil gavne væksten helt ud i vandkanten, at erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen lancerer et nyt blåt vækstteam, mener Danmarks Rederiforening.

 

Ministeren har præsenteret planerne i et stort interview med Shippingwatch.dk.

 

Det blå vækstteams endelige sammensætning vil først blive præsenteret senere på efteråret, men i Danmarks Rederiforening glæder man sig ambitionerne fra ministeren:

 

-Jeg vil gerne kvittere for, at ministeren følger op på de mange positive toner fra før valget, om det Blå Danmarks vækstpotentiale. Det er helt i tråd med regeringens ambition om at skabe vækst i hele Danmark. Vækstteams og blå vækstplaner har vist sig at være en meget effektiv model, der involverer erhvervet, og dermed sikrer, at erhvervets rammevilkår får et servicetjek med jævne mellemrum. Det er med til at holde Danmark i verdenseliten inden for søfart, siger adm. direktør, Anne H. Steffensen, Danmarks Rederiforening.

I interviewet med Shippingwatch gør erhvervs- og vækstministeren det klart, at det er hans ambition at det blå erhverv skal styrkes - fordi der er et betydeligt vækstpotentiale.

 

Danmarks Rederiforening ser særligt offshore som et af de steder, hvor der er et stort potentiale for vækst, hvis de rette beslutninger tages hurtigt:

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com