Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Blue Water-byggeri skrider frem

Søgeord:

24. februar 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1237 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Bedre drift og kvalitet bliver resultatet.

Til sommer flytter Blue Water ind i Taulov, når 12.300 kvadratmeter godsterminal og 1.800 kvadratmeter kontor er færdigbygget.

 

-Når byggeriet er færdigt, kan vi for alvor komme i gang med at bearbejde og udnytte den store konsolideringseffekt, som terminalen giver os. Ved at samle vores godsmængder får vi mulighed for at optimere vores drift. Det giver synergier og fordele, som betyder, at vores kunder vil opleve en forbedret kvalitet. Det kunne eksempelvis være færre eller kun én daglig afhentning af alt deres gods, forklarer Claus Gutfeld fra Blue Water, som er projektleder for byggeriet.

 

Udover selve byggeriet er arbejdet i fuld gang hos andre projektgrupper. Èn projektgruppe udarbejder interne retningslinjer og strukturer for vores fremtidige nationale distribution. En anden gruppe evaluerer hvilket udstyr og hjælpemidler, der skal være på terminalen.

Det er vigtigt for at sikre optimal håndtering af godset og ikke mindst sikre medarbejderne. Desuden kommer der en del projekter i forbindelse med sikkerhed/overvågning - og de IT-systemer, som skal implementeres.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com