Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Blue Water etablerer egen trainee-uddannelse

Søgeord:

24. august 2015  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

1197 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Speditions- og shippingvirksomhed sigter efter stærkere kompetencer.

 

I samarbejde med Erhvervsakademi Sydvest har Blue Water Shipping oprettet intern trainee-uddannelse, der skal øge kompetencerne og sikre bredere funderet faglig viden hos de ”elever”, som selskabet rekrutterer.

 

Firmaet uddanner årligt cirka 30 trainees. Heraf fortsætter omring 90 procent i firmaet efter endt uddannelse i firmaet. De udgør dermed et solidt fundament for den videre udvikling af firmaet, hedder det i en pressemeddelelse fra Blue Water Shipping.

 

- Der er stigende krav til, hvilke kompetencer en dygtig speditør skal besidde, og for at give vores kommende trainees de bedste forudsætninger har vi besluttet at etablere vores helt egen speditøruddannelse, der er skræddersyet til branchens fremtidige behov, siger Blue Water Shippings HR-chef Aase Bjerregaard.

Uddannelsen kombinerer de bedste elementer fra den traditionelle speditør- og shippinguddannelse med en mere videnstung og teoretisk akademiuddannelse i international transport og logistik.

 

De første trainees starter 1. september i år, og den to-årige uddannelse gennemføres i samarbejde med Erhvervsakademi Sydvest, som har det uddannelsesmæssige ansvar.

- Vi har skabt en spændende uddannelse med et højt fagligt niveau, og målet er at give de enkelte trainees en attraktiv uddannelse samt hvert år at tiltrække nogle af de bedste afgangselever fra stx, hhx og htx. Det gør vi ved at specialisere og højne videns- og kompetenceniveauet i forhold til den nuværende uddannelse. Samtidig vil der være større muligheder for at bygge videre på uddannelsen senere, siger Jørgen Clement, chef for efteruddannelsesafdelingen hos Erhvervsakademi Sydvest.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com