Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Blue Water får milliard-kontrakt

Søgeord:

19. august 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1174 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Vinder ny opgave i Kazakhstan.

Blue Water Shipping har sikret endnu en kontrakt med TCO i Kazakhstan på levering af transport og logistik.

 

Blue Waters omfattende erfaringer med projekter til det kaspiske område har været en afgørende faktor for at få kontrakten.  

 

Konsortiet, som Blue Water står i spidsen for, består desuden af Kazmortransflot (KMTF). Blue Water bliver overordnet anvarlig for transporten gods og 75 moduler med en vægt på op til 1600 tons, som skal transporteres via Det Kaspiske Hav fra Kuryk til havnen i Prorva nær Tengiz-oliefeltet i Kazakhstan. Blue Water vil være ansvarlig for transport og projektstyring, mens KMTF skal levere og administrere 3 specialdesignede skibe - MCV’ere (Module Carrying Vessels).  

 

De nye fartøjer, der skal bygges af Vard, har en længde på 113 meter og måler 21 meter i bredden. KMTF vil eje skibene og skal stå for driften, og firmaet har indgået aftale omkring teknisk bistand med rederiet Topaz Energy and Marine. KMTF er et shippingfirma, hvis hovedaktivitet er at udvikle Kazakhstans nationale handelsflåde. Hovedaktiviteterne omfatter blandt andet transport af gods for olieindustrien.

Kontrakten er tilknyttet den kommende udvidelse af Tengiz-oliefeltet i Vestkazakhstan.

 

Tidligere på året offentliggjorde Blue Water en anden kæmpekontrakt for TCO til en værdi af cirka 2,3 milliarder kroner.

 

-Det kræver omfattende erfaring og ekspertise at udføre transport- og logistikprojekter som dette. Gennem de seneste 20 år, har Blue Water udviklet et stærkt setup i forbindelse med komplekse logistikprojekter i det kaspiske område. Vi er stolte over, at TCO har tildelt os endnu en stor kontrakt i år. Vi ser frem til projektet, og vi betragter KMTF som en god partner på basis af deres ekspertise og flotte referenceliste, siger Kurt Skov, administrerende direktør og stifter af Blue Water Shipping.

 

-Vi ser disse to kontrakter med en samlet værdi på omkring 3,5 milliarder kroner som meget vigtige milepæle i Blue Waters fortsatte udvikling som specialister indenfor projekttransporter og logistik på globalt plan – og naturligvis specielt i den kaspiske region.  

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com