Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Blue Water har travlt med møller

Søgeord:

15. august 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

761 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Fjerde vindprojekt i Australien.

Blue Water Singapore har opnået en stærk position på vindlogistikmarkedet i Asien gennem erfaring fra andre projekter.

 

  

Konstruktionsfasen til White Rock vindmølleparken i Australien blev officielt indledt i maj 2016. I alt skal 70 styk 2,5 MW Goldwind G121 møller installeres i parken, og møllerne skal leveres af Blue Water.

 

Kontoret i Singapore er ansvarlig for opgaven og vil sammen med kontorerne i Shanghai og Sydney står for transporten til det, der bliver Blue Waters største vindprojekt i Asien til dato.

 

-Den optimisme, som omgiver udviklingen på det australske marked, bliver påvirket af politiske mål og fokus på vedvarende energi, siger Bjarke R. Nielsen fra Blue Water Singapore. Han tilføjer at udviklingen inden for vindindustrien i Australien forventes at udvikle sig positivt i fremtiden.

Igennem årene har Blue Water Singapore opbygget værdifuld erfaring med vindprojekter i Asien. Bygget på omfattende erfaring med europæiske vindprojekter, har Blue Water gennem innovative løsninger og god planlægning etableret sig som en dominerende spiller på det asiatiske vindmarked.

 

-Vi sørger for søfragten fra Kina til Newcastle, hvor vi også står for oplagring. Fra Newscastle bliver møllerne kørt 515 kilometer til sitet, hvor vi også er involveret i aflæsningen. Møllevingerne er 60 meter lange - de længste som nogensinde er brugt på et projekt i Australien - så det er en interessant opgave for os, siger Bjarke R. Nielsen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com