Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Blue Water leverer rekordomsætning

Søgeord:

22. maj 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2297 gange

Læses i øjeblikket af:

1

2013-regnskabet hos Blue Water Shipping byder på omsætningsrekord via succesfuld vækst i et stærkt konkurrencepræget marked. Samtidig er der lavet store investeringer i opkøb, nye kontorer, flere medarbejdere og nye IT-systemer.

2013-regnskabet hos Blue Water Shipping byder på omsætningsrekord via succesfuld vækst i et stærkt konkurrencepræget marked. Samtidig er der lavet store investeringer i opkøb, nye kontorer, flere medarbejdere og nye IT-systemer.Blue Water Shipping voksede således markant i 2013, og den større og stærkere organisation giver selskabet mulighed for at tilbyde kunderne endnu bedre service og fleksibilitet.

 

Virksomheden har gennem de seneste tre-fire år oplevet en stor udvikling overalt i organisationen, og den positive udvikling af forretningen fortsatte i 2013, hvor der kom 10 nye kontorer til – blandt andet gennem flere opkøb.

 

Kim Hedegaard Sørensen (foto), adm. direktør for Blue Water Shipping:

 

- Kunderne synes godt om vores service og kvalitet, og det betyder, at vi igen har vundet markedsandele og er vokset mere end markedet generelt. Vi har en sund og velkørende forretning, hvor alle forretningsområder leverer fine resultater på driften, og vi har samlet leveret en rekordomsætning på knap 4,5 mia. kroner i 2013.

Omsætning knap 4,5 mia. kr.

Den adm. direktør er ganske godt tilfreds med omsætningen på 4,483 mia. kr. – en stigning på 348 mio. kr. eller 8,4 procent i forhold til 2012. Resultatet for 2013 blev et overskud på 35 mio. kr., hvilket er noget mindre end rekordoverskuddet i 2012 på 85 mio. kr.

 

- Det er selvfølgelig ikke et tilfredsstillende resultat, da det er under, hvad vi havde budgetteret. Det er til gengæld den eneste parameter, hvor vi ikke er tilfredse med 2013. Etablering af nye kontorer, opkøb af tre virksomheder samt investeringer i nye ejendomme på Esbjerg Havn har haft betydning for bundlinjen, da dele af disse ikke var budgetteret. Vi er dog meget tilfredse med, at vi alligevel valgte at foretage disse investeringer, da de på både kort og lang sigt er gode investeringer, der styrker Blue Water, og de vil medvirke til realiseringen af vores langsigtede strategier, fortsætter Kim Hedegaard Sørensen.

Han peger derudover på, at der er skabt et stærkere fundament for fortsat at kunne fastholde og udvikle forretningen, da netværket af kontorer er større.

 

Bredden i aktiviteter er ligeledes øget, så Blue Water nu tilbyder kunderne endnu flere kvalitetsløsninger inden for transport og logistik. En af Blue Waters strategier er at være tæt på kunderne.

Tæt på kunderne

- Vi vil også i de kommende år fastholde vores lokale decentrale tilstedeværelse, tæt på kunderne, så vi kan give dem optimale transportløsninger, så der vil stadig komme flere nye lokationer til. Det er vores forventning, at vi i år vil se en vækst, der er højere end vores konkurrenters, og at vi dermed vil vinde markedsandele, siger Kim Hedegaard Sørensen.

Han oplyser desuden, at de økonomiske forventninger for 2014 er at styrke resultatet gennem bedre indtjening i driften og en konsolidering af firmaets gode position.

Langsigtede løsninger

Blues Waters bestyrelsesformand og grundlægger Kurt Skov peger på, at resultatet for 2013 bærer præg af relative store investeringer i forbindelse med Blue Waters internationale vækststrategi.

 

- Vi er fokuserede på langsigtede og kundeorienterede løsninger, hvilket blandt andet betyder, at vi vil være tæt på kunderne. Vi har i 2013 derfor styrket og udbygget vores globale position, så vi nu har knap 70 kontorer og mere end 1300 medarbejdere verden over. Det betyder, at vi i alle vores forretningsområder kan have en endnu mere fremtrædende rolle baseret på et stærkt operationelt setup, siger Kurt Skov.

Vilje og fokus

Kurt Skov tilføjer:

 

- Vores forsatte succes hænger desuden sammen med vores vilje til at have fokus på at være omstillingsparate, servicemindede og omkostningsbevidste, da vi opererer i markeder med stor konkurrence og lille margin. Samtidig vil hele virksomheden i løbet af det kommende år komme til at stå endnu stærkere, efterhånden som de nye kontorer og aktiviteter bliver fuldt integreret i koncernen.

/cw
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com