Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Blue Water løste Scandlines-knibe

Søgeord:

8. maj 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Scandlines roser Blue Water for lyn-løsning på akut specialtransportopgave.

Scandlines roser Blue Water for lyn-løsning på akut specialtransportopgave.Da det tyske skibsværft P + S Werften i Stralsund gik konkurs, stod dansk-tyske Scandlines i en knibe. Rederiet var nemlig i færd med at få bygget to nye færger på selvsamme værft til at erstatte M/F Kronprins Frederik og M/F Prins Joachim, der i dag sejler på ruten Gedser-Rostock.

 

Det betød, at Scandlines havde store mængder udstyr til at ligge på værftet, som hurtigst muligt skulle transporteres til oplagring i Danmark. Og med kun to dages varsel præsenterede Blue Water en komplet løsning for fragt, opbevaring og lagerstyring for Scandlines, der har været imponerede over shippingselskabets hurtige ageren.

 

- Blue Water reagerede hurtigt på vores forespørgsel med en god løsning på vores udfordring. Det vidner om en fleksibel organisation, og da de samtidig præsenterede et unikt lagerstyringssystem, som passede til vores ønsker, valgte vi dem til at varetage alle transportopgaver”, siger Lars Jordt som er projektansvarlig hos Scandlines.

Scandlines har netop underskrevet en hensigtserklæring med det tyske værft Blohm + Voss om færdiggørelse af de to færger. /anga

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com