Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Blue Water: Nyt samarbejde med Ekol

Søgeord:

8. juni 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

665 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Selskabet vil have mere miljøvenlig transport mellem Danmark og Tyrkiet.

 

Blue Water satser fremadrettet på mere intermodal og miljøvenlig transport mellem Danmark og Tyrkiet, og blandt andet derfor har Esbjerg-virksomheden indgået nyt samarbejde med den tyrkiske transportvirksomhed Ekol Logistics.

 

Ifølge Blue Water har Ekol Logistics et stærkt netværk i Tyrkiet med egne toldsteder og licens til selv at told-lukke trailere, hvilket er blandt årsagerne til det nye intermodale samarbejde, som der forventes meget af hos Blue Water:

- Det er mere miljøvenligt, transittiden forkortes og så fastholder vi leveringssikkerheden også i sommermånederne, hvor det europæiske vejnet traditionelt er meget udfordret. Samtidig er den stigende mangel på chauffører medvirkende til, at vi har ændret vores setup, siger Carsten Albæk Olsen, Manager for Business Development hos Blue Water Herning.

Sait Kurtulus, Trade Lanes Management Director hos Ekol Logistics:

 

- Første skridt i vores samarbejde er den direkte forbindelse mellem Tyrkiet og Danmark. Måske kan vi tilføje flere lande i fremtiden. Blue Water er en meget stærk organisation, så vi er sikre på, at samarbejdet vil give fordele for vores kunder. Vi kan nu tilbyde en bedre service mellem de to lande, siger Sait Kurtulus.

 

Samarbejdet begyndte 1. maj. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com