Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Blue Water og Smyril Line ændrer aftale

Søgeord:

14. januar 2015  |  

Læst i alt:

1828 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Blue Water Shipping fornyer samarbejdsaftale med Smyril Line

Siden 1999 har det færøske rederi Smyril Line og danske Blue Water Shipping haft et tæt samarbejde omkring transport og logistik mellem Færøerne, Island og resten af verden.

 

Nu har parterne indgået en ny samarbejdsaftale, hvor Smyril Line tilbagetager ansvaret for fragtkapaciteten på færgen ”Norrøna”.

 

På grund af Smyril Lines økonomiske problemer blev Blue Water Shipping involveret i Smyril Line, da man i 2005 oprettede et joint venture: fragtselskabet Smyril Blue Water til at tage sig af fragten på ”Norrøna”. I 2006 blev selskabet 100 procent ejet af Blue Water Shipping, som siden har haft en aftale med Smyril Line om at varetage fragtkapaciteten på ”Norrøna”, der sejler mellem Danmark, Færøerne og Island.

I de sidste par år har Smyril Line imidlertid igen fået styr på økonomien og har leveret nogle pæne regnskaber. Parterne er derfor blevet enige om at ændre aftalen med virkning pr. 1. januar 2015, så Smyril Line nu igen har ansvaret for fragtkapaciteten på ”Norrøna”. Blue Water Shipping fortsætter som samarbejdspartner og skal levere transport- og logistikydelser til og fra ”Norrønas” danske anløbshavn, Hirtshals, og resten af verden. Dermed er man gået tilbage til den samarbejdsmodel, der eksisterede fra 1999 til 2005.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com