Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Blue Water samler disponent-team i Taulov

Søgeord:

11. januar 2017  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

1193 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Skal styrke fundamentet i ny godsterminal.

For at styrke fundamentet hos transport- og logistikvirksomheden Blue Water Shipping indviede selskabet i august dets nye 12.300 kvadratmeter store godsterminal i Taulov, der primært håndterer import- og eksportgods fra over 1.000 ugentlige lastbiler samt skibscontainere fra Fjernøsten.

 

Herudover er Blue Water i færd med at implementere et nyt transport management system, der skal forbedre effektiviteten, servicen og kvaliteten over for kunderne.

 

For at få det maksimale udbytte ud af investeringen samler Blue Water 50 af selskabets disponenter i ét samlet team i Taulov samt syv medarbejdere i Søfragt Gateway, oplyser selskabet i en pressemeddelelse i dag onsdag.

Stor omvæltning for de berørte medarbejdere

De 50 disponenter kommer til Taulov-kontoret fra Blue Water-kontorerne i Taulov, Odense, Aarhus og Esbjerg, men samlingen af disponenterne får ingen betydning for selskabets lokale tilstedeværelse i Esbjerg, Odense, Aarhus eller på øvrige danske kontorer. Det siger direktør for General Cargo i Blue Water Shipping, Søren Nielsen:

 

- Det er selvfølgelig en stor omvæltning for den lille del af vores ansatte, der er berørt, og vi er stolte over, at så mange medarbejdere har valgt at sige ja til at skifte arbejdsplads for at medvirke til at styrke vores produktion. Det grundlæggende element i vores forretning: at være tæt på kunderne, det ændrer vi ikke på. Det understreges af vores massive tilstedeværelse i hele landet, så kundekontakten og den daglige service vil stadig være lokal gennem vores sælgere, speditører og servicemedarbejdere. Det er produktionen vi flytter, da det vil forbedre produktet over for kunderne, siger Søren Nielsen.

Blue Water Shipping har investeret i omegnen af 150 mio. kr. i godsterminalen og det nye transport management system.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com