Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Blue Water Shipping vinder ny mia-kontrakt

Søgeord:

10. maj 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

937 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Konsortium løser opgave i Kazakhstan.

Et konsortium ledet af Blue Water Shipping har vundet endnu en mia kontrakt i Kazakhstan for Tengizchevroil (TCO).

 

I løbet af 2016 offentliggjorde Blue Water Shipping tildelingen af tre kontrakter for Tengizchevroils (TCO) i forbindelse med udvidelsen af Tengiz-oliefeltet i Kazakhstan.

 

I disse kontrakterne står Blue Water Shipping i spidsen for to konsortier, som skal levere 20 specialdesignede MCV-fartøjer (Module Carrying Vessels) til transport af moduler gennem det indre russiske flodsystem og på Det Kaspiske Hav til den nyetablerede havn i Prorva, Kazakhstan, tæt på Tengiz-oliefeltet.  

Mange både involveret

Projektet kommer til at involvere op til 11 pramme og 29 slæbebåde, der skal opgraderes og ombygges, så de opfylder de særlige krav til den krævende og vanskelige transport.

 

Konsortiet vil arbejde tæt sammen med førende russiske slæbebådsoperatører, og TCO vil dermed drage fordel af de involverede firmaers forskellige kompetencer og erfaringer fra store transporter gennem Volga-Don floderne - og de mange sluser, begrænsede vanddybde samt øvrige krævende forhold.

 

De fire TCO-kontrakter har for Blue Water en samlet kontraktsum på over 5 mia. kr. og har samtidig sendt Blue Water op i eliten inden for projekttransporter til olieindustrien.

Mange års erfaring

-Blue Water Shipping har mere end 20 års erfaring med komplekse transporter i det kaspiske område, og vi er beærede over og meget glade for at være blevet tildelt disse kontrakter for TCO. Vi har et tæt partnerskab med stærke og førende firmaer omkring hver af kontrakterne, fortæller Kurt Skov, adm. direktør og grundlægger af Blue Water Shipping.  

 

Tengizchevroil LLP er et kazakhstansk partnerskab som efterforsker, udvikler og producerer råolie, LPG, tørgas og sulfur. TCO opererer efter verdens højeste miljø- og sikkerhedsstandarder. Tengizchevroil blev grundlagt i april 1993 i et samarbejde mellem republikken Kazakhstan og Chevron Corporation. De nuværende partnere er: Chevron Overseas Company, 50 procent, KazMunayGas NC JSC, 20 procent, ExxonMobil Kazakhstan Ventures Inc., 25 procent og LUKARCO B.V., fem procent. /mb

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com