Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Blue Water udvider på reefer

Søgeord:

25. februar 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2261 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Nu tilbyder Blue Water Shipping flere muligheder for transport af kølegods såsom frisk og frossen frugt fra Marokko til destinationer i Europa, USA, Canada m.v.

Nu tilbyder Blue Water Shipping flere muligheder for transport af kølegods såsom frisk og frossen frugt fra Marokko til destinationer i Europa, USA, Canada m.v.- Vi bestræber os altid på at udvikle vores aktiviteter og forfølge enhver chance for at tilbyde yderligere serviceydelser til vores kunder. Derfor kan vi nu tilbyde nye muligheder for transport af friske og frosne frugter i samarbejde med vores agent Maghreb Solutions i Casablanca, siger Frank Madsen fra Blue Waters kølegodsafdeling.

 

Blue Water sørger indtil videre for transporter på ugebasis fra Marokko til destinationer i Holland, Skandinavien, USA, Canada og Dubai.

 

Det er disse transporter fra Marokko, til destinationer i blandt andet Europa, USA og Canada, som Blue Water har mulighed for at udvide. Blue Water tilbyder dør-til-dør levering og råder over frysehuse ved alle større destinationer.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com