Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Blue Water vokser i Hirtshals

30. juli 2015  |  

Af Anders Per Gajhede

Er flyttet til nye, større lokaler.

Det går godt for den lokale afdeling af Blue Water Shipping i Hirtshals. I løbet af de senere år er medarbejderstaben vokset til 18, og det har betydet, at virksomhedens lokaler på Østhavnsvej er blevet for trange.

 

Derfor er afdelingen for nylig flyttet i nye og større lokaler på adressen Jens Munksvej 1 – ligeledes på Hirtshals Havn. Både for at imødekomme de nuværende pladskrav, men også for at være klar til forventningerne til den fremtidige udvikling.

 

Det fortæller direktør hos Blue Water Shipping i Hirtshals, Bent Rasmussen:

 

- Vi har i de seneste år haft en løbende vækst i aktiviteterne på Hirtshals Havn, og den udvikling vil vi naturligvis gerne fortsætte, og det er desværre ikke muligt inden for de nuværende rammer, og derfor flytter vi til nye lokaler, siger direktøren.

Han tilføjer, at en væsentlig del af selskabets nuværende aktiviteter udgøres af godstrafikken på Island og Færøerne i samarbejde med Smyril Line.

 

- Derudover har vi forventninger til vækst inden for offshore-sektoren samt på godstrafik på Norge, hvor vi i Blue Water Shipping har igangsat en strategisk vækstindsats, siger Bent Rasmussen, der forventer yderligere ansættelser over de kommende år.

IconIcon

Søgeord:

Læst i alt:

1947 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com