Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Bluesky Lift: Første Height Performance lift

Søgeord:

29. oktober 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2264 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Time Danmark har netop leveret den første Height Performance lift til Bluesky Lift ved Vodskov i Aalborg.

Time Danmark har netop leveret den første Height Performance lift til Bluesky Lift ved Vodskov i Aalborg.Liften er en Ruthmann T460, der har en arbejdshøjde på 46 meter, en rækkevidde på 31 meter og en kurvekapacitet på 600 kg.

 

Liften er monteret på et Scania P 320 4x2 chassis, leveret af Im. Stiholt i Aalborg.

 

Scania er valgt som chassis og bil, da Lars Meldgaard Jepsen har god erfaring med mærket. Den lave rammeopbygning og førerhus betyder samtidigt, at køretøjet blot er 3,7 meter højt.

 

Bluesky Lift er et nystartet firma indenfor udlejning af lifte. Lars Meldgaard Jepsen, Bluesky Lift, fortæller, at han valgte en lift fra Ruthmann, da den er den mest moderne på markedet i den pågældende arbejdshøjde. Han har fået den udstyret med en del ekstraudstyr, så den kan bruges til alle typer opgaver i op til 46 meters højde.

Salgschef Axel Rask, TIME Danmark, fortæller, at opbygningen er udstyret med generator, så kurven kan forsynes med både 230 V og 380 V. Ligeledes er kurven udstyret med lift-up system, der kan løfte emner som facadeplader, ruder, antenner etc.

 

Der er kræset for kvaliteten og for komforten for operatørerne i kurven, idet den er udstyret med gulvarme og varme ved kontrolsystemet.

 

Skal der laves filmoptagelser fra luften, er kurven også udstyret med et specielt kamerabeslag, der gør fastgørelsen af kameraet både sikkert og stabilt.

 

Time Danmark, som leverer liften, har ansvaret for salg af Ruthmann lifte i Danmark, Norge og Sverige. Firmaet har også leveret den første 54 meter Ruthmann lift til Swelift i Stockholm. Leverancen her er sket i samarbejde med Brubakken, der også sælger og servicerer Versalift for Time koncernen i Farsø.

Time Danmark beskæftiger ca. 100 medarbejdere og bygger liftbiler til både liftudlejere og forsyningsselskaber i Danmark, Skandinavien og det øvrige Europa.

 

På billedet ses, til venstre, Axel Rask, salgschef Time Danmark, og Lars Meldgaard Jepsen, ejer af Bluesky Lift.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com